Perakende sektöründe 10 yıldır nitelikli kadın iş gücünün ve yöneticilerin arttırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren LEAD Network Global tarafından her yıl düzenlenen Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı’nın ödül töreninde LEAD Network Türkiye, Mükemmel Gönüllülük ve Mükemmel Bölge Yönetimi ödüllerine layık görüldü.

LEAD Network Türkiye, LEAD Network Global Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı kapsamında düzenlenen ödül töreninde aldığı ödüllerle başarısını taçlandırdı. LEAD Network Global’in tüm üyelerinin bulunduğu, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen konferans, 800’ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. 50 ülkeden 96 şirket temsilcisinin katıldığı etkinlik kapsamında düzenlenen törende LEAD Network Türkiye, Mükemmel Gönüllülük ve Mükemmel Bölge Yönetimi ödüllerinin sahibi oldu.

LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman ödüllerle ilgili şunları söyledi: “Her yıl tüm üyelerin katılımı ile gerçekleşen LEAD Network Global konferansı ödül törenine bu sene Türkiye olarak başarımızla damga vurduğumuz için büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Emeklerimizin böylesine kıymetli bir ödülle taçlandırılması emsalsiz. Mükemmel Gönüllülük Ödülü, bu yıl LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi/Etkinlik ve İletişim Komitesi Başkanı, Lila Group Kurumsal İletişim Müdürü Banu Yaran Kılıç’ın oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Diğer ödümüzü ise Türkiye adına aldık. Geçtiğimiz sene de aynı ödüle layık görüldüğümüz Mükemmel Bölge Yönetimi ödülünü iki yıl üst üste almamız, Türkiye’nin bölgede ne kadar istikrarlı şekilde ilerlediğini ve derneğin misyonuna ne denli sahip çıktığının en güzel örneği. Bize inanan ve amacımızda emin adımlarla bizimle yürüyen kurumsal destekçilerimize, tüm gönüllülerimize tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.”