Sürdürülebilirlik, gelecek nesiller için daha iyi bir dünya yaratmak için attığımız en önemli adımlardan biridir. GPD olarak, bu sorumluluğun farkındayız ve üzerimize düşen rolü yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda, Türkiye’nin ilk ve tek yapay zekâ destekli enerji yönetim platformu Apollo IoT ile iş birliğinin adımlarını attık.

Apollo IoT, enerji maliyetlerinizi azaltmanıza, enerji verimliliği hedeflerinize ulaşmanıza ve sektörünüzde verimlilikte kendi ortalamanızı görmenize olanak sağlar. İş birliğimiz kapsamında, GPD üyeleri Apollo IoT yazılımını hiçbir yatırım ve donanım maliyeti olmadan %10 indirim ile kullanabilirler. (21 bölge elektrik dağıtım firmasıyla entegrasyonları sebebiyle OSOS ile hiçbir yatırım ve donanım maliyetine ihtiyaç duymadan geçmiş verilere de ulaşırken anında entegrasyon sağlıyorlar.)

Apollo IoT ile enerji maliyetlerinizi düşürmek için kullanabileceğiniz özellikleri aşağıdaki gibi:
• Enerji faturalarınızı kontrol edin! Elektrik faturalarınızın %10’unda hata olduğunu biliyor muydunuz? Apollo IoT ile faturalarınızdaki hataları tespit ederek tasarruf sağlayabilirsiniz.
• Yapay zekâ her zaman en avantajlı terim ve tarifeyi sunar. Elektrik tarife ve terim sözleşme gücünü değiştirerek %5-%10 enerji maliyetinden tasarruf sağlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Apollo IoT, size en avantajlı tarifeyi sunar.
• Reaktif takibinizi ana sayaç verilerinizden kontrol edin. Reaktif enerji tüketimi, enerji maliyetlerinizi artıran önemli bir faktördür. Apollo IoT ile reaktif enerji tüketiminizi takip ederek tasarruf sağlayabilirsiniz.
• ISO 50001 raporlamalarını otomatik yapın. ISO 50001, enerji verimliliği alanında en yaygın kullanılan uluslararası standarttır. Apollo IoT ile ISO 50001 raporlamalarını otomatik olarak oluşturarak zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayabilirsiniz.
• Apollo IoT Energy Benchmarking ile sektördeki yerinizi izleyerek enerji verimliliğinde nerede olduğunuzu anlık kontrol edin. Ortalamanın üstünde misiniz? Yoksa altında mı?

Apollo IoT, halihazırda GPD üyelerinin de kullandığı ve memnun kaldığı bir platform. GPD olarak, karbon salımınızı azaltarak gelecek nesillere sürdürülebilir bir gelecek yaratmak görevimiz. Apollo IoT ile iş birliğimiz, bu hedefe ulaşmak için attığımız önemli bir adım.

Ayrıntılı bilgi almak ve ücretsiz denemek için bize ulaşın: esayrac@gidaperakendecileri.org