Haberler Sektörden Haberler KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

Kahramanmaraş merkezli art arda meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremlerden ve yaşanan kayıplardan dolayı derin üzüntü içindeyiz.

Derneğimiz ve üyesi kuruluşlar, bu zor dönemde halkımızın yanında olmak ve ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılayabilmek adına seferber olmuş durumdadır. Üyelerimiz, başta AFAD ve diğer devlet kurumları olmak üzere, valilikler, kaymakamlıklar, yerel idareler ve diğer yardım kuruluşlarıyla iş birliği ve koordinasyon halinde bölgeye yardımlarını ulaştırmaya başlamışlardır.

Yetkili kurumların açıkladığı ve talepleri ilettiği ihtiyaç kalemleri tüm üyelerimizle hızlıca paylaşılmakta, toplanan ihtiyaçlar bölgeye ulaştırılmak üzere gerek üyelerimizin kendi imkanlarıyla gerekse merkezi lojistik desteğiyle yola çıkarılmaktadır.

Böylesi büyük ölçekli bir olayda tüm milletimiz gibi perakende sektörü de üzerine düşen vazifeleri yerine getirmekte her zaman hazır konumdadır. Bölgenin ihtiyaçlarının hızlıca giderilmesi, en temel ihtiyaç olan gıdanın kesintisiz sağlanması ve halkımızın bu zor koşulları en kısa sürede atlatabilmesi için kamu kurumlarıyla etkin iletişimimiz ve iş birliklerimiz sürmektedir.

Bu tür acı olayların yeniden yaşanmamasını umarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Exit mobile version