Haberler Migros’tan Birikime Destek Olan Uygulama: Kumbaram

Migros’tan Birikime Destek Olan Uygulama: Kumbaram

Aile bütçesine katkıyı esas alan uygulamaları ile Migros, “Kumbaram” hizmeti ile alışverişlerden arta kalan madeni paraları müşterileri için biriktiriyor. Money Kart’ın içerisinde Kumbaram bakiyesi olarak biriken madeni paralar, Migros güvencesiyle alışverişlerde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Öncü çalışmalarıyla tüketicilerinin yanında olan Migros, yepyeni uygulamalarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Müşterilerine yönelik özel uygulamalar geliştiren Migros’un dikkat çeken en son uygulaması ise tüketicilerin birikimine destek olan “Kumbaram” uygulaması oldu. Sunulan “Kumbaram” hizmeti kapsamında alışverişlerinde nakit ödemeyi seçenler, 5 TL’den az madeni para üstü tutarını Money Kartlarına aktarabiliyor.

Kumbaram hizmeti, yapılan nakit alışverişlerde para üstü alma işlemini hızlandırıyor. Kumbaram’da biriken tutar, tüm Migros ve Macrocenter mağazalarında yapılan alışverişlerde istenilen bir zamanda değerlendirilebiliyor. Müşteriler Kumbaram bakiyelerini Migros Mobil uygulamasından ve Migros Kurumsal WhatsApp hizmetinden takip edebiliyor.

Exit mobile version